okt
6

Fekete szerda

| Szerző: siki1982 | 2:54 pm

Mikor menne tönkre az ember számítógépe, ha nem a 4 hónapos külföldi tartózkodásának első hónapjában :( Reggel felkeltem, bekapcsoltam a gépet, ami felzizzent ahogyan máskor is szokott, de utána csak egy hosszú és két rövid, panaszos sípolást bírt kipréselni magából, aztán semmi. El is vittük a szervízbe. 1 hét - 10 nap csak amíg megvizsgálják. Addig Juli gépét kell használnunk ketten. Juli szerint, ha ezt kibírja a kapcsolatunk, akkor mindent :)

A bejegyzés trackback címe:

https://evalencia02.blog.hu/api/trackback/id/tr782350778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nellgwyn 2010.10.07. 01:47:50

Viszont megjött az inetrenet, úgyhogy mostantól 900kB/sec sebességgel mem töltünk le semmit. de azt legalább megbízhatóan. az internethez egyébként egy nagyon aranyos kis modemet kaptunk, ami egyben wifi router is. Úgy néz ki, mintha legóból lenne, és kb annyit is tud. Külön öröm, hogy nem lehet rajta megváltoztatni a jelszót, így ha eddig a szomszéd nem kagylózta az adatforgalmunkat, a jazzteles jónépek majd megteszik. és nem tehetünk ellene semmit.
süti beállítások módosítása